Ga naar de inhoud

ZOETE ZOMER OP DE GROTE MARKT: VOOR WIE OP VAKANTIE IN EIGEN STREEK BLIJFT

TIENEN – Tot dinsdag 15 augustus siert een heuse zomerse speel- en chillzone de Grote Marktvan Tienen op. Deze Zoete Zomer Zone biedt de inwoners van Tienen een fijne, openbare plek om samen te komen, te ontspannen en te spelen. Een goedgevuld muziekprogramma maakt de beleving compleet.

De Zoete Zomer Zone zorgt voor heel wat beweging op de Grote Markt en een echt vakantiegevoel in eigen stad. Dankzij de originele zitmeubels en hangmatten is deze nieuwe zone de ideale plek om lekker te chillen. Sportievelingen kunnen gebruikmaken van het beachvolleybalveld, dat ook dienstdoet als KUBB- of petanqueveld. De allerkleinsten onder ons kunnen zich dan weer uitleven op de schommel of in de grote zandspeeltuin. De hele zone is aangekleed met mooie decoratie, zoals fruitkisten, planten en lichtslingers. 

Zomer op de Grote Markt

Je kan elke vrijdag en zaterdag, behalve tijdens de weekends van Suikerrock en Goetrock,  in deZoete Zomer Zone terecht voor tal van liveoptredens en dj-sets. Op vrijdagavonden wordt het weekend goed ingezet met de Apéro Fridays. Verschillende lokale dj’s zorgen van 18 uur tot 20 uur voor sfeer. Tijdens de Zomerse Zaterdagen krijgen verschillende jonge bands de kans om hun kunnen te tonen. Onder meer Isaac Roux (De Nieuwe Lichting 2023) en Soft Boy zullen het beste van zichzelf geven. Op 22 juli zorgt Good Shape dan weer voor een nostalgische trip.  – HCH

 

 

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email