Ga naar de inhoud

WERKEN AAN ZIJSTRAATJE NERM : EVEN NORMAAL  UITRIJDEN

HOEGAARDEN – Van maandag 3 tot 5 juli 2023 zal de aannemer enkele aanpassingen aan de borduren uitvoeren in het zijstraatje in Nerm. Dit is de kleine helling. Hierdoor kan deze omleidingsweg richting Walestsraat voor korte tijd niet gebruikt worden. Tijdens deze dagen kan het verkeer tijdelijk via de Brouwerij Loriersstraat het normale traject volgen om Nerm te verlaten, dus zoals de situatie was voor de werken.

De bewoners van het zijstraatje hebben de keuze om hun wagen tijdens deze periode beneden in Nerm te parkeren of het wegje in dubbel richting te gebruiken. De signalisatie wordt hiervoor tijdelijk aangepast.

Omleiding even onderbroken

Van donderdag 6 tot 30 juli 2023 gaat de normale omleiding terug in voege. Nerm is dan bereikbaar via de Henri Dotremontstraat. Men dient Nerm te verlaten via de parallelweg van de Henri Dotremontstraat. 

De werfzone van de Brouwerij Loriersstraat zal afgesloten worden voor doorgaand verkeer tijdens deze periode. Via de Fabriekgang kunnen de inwoners in de werfzone van de Brouwerij Loriersstraat hun woning bereiken.- HCH