Ga naar de inhoud

WANDELEN TEGEN KANKER MET VERTREK AAN PAROCHIECENTRUM

HOEGAARDEN – Op zondag 11 februari, met vertrek tussen 8.30 uur en 13.30 uur, is er in Hoegaarden een wandeling tegen kanker. Initiatiefnemers zijn Ymke Rosier en Wim Ector. Wim Ector gaat meerijden met het internationale peloton van Kom op tegen Kanker. Er moet echter voldoende geld ingezameld worden, vandaar nu deze wandeling.

Wim Ector zamelt 6000 euro in om biomedisch kankeronderzoek te steunen en zal daarvoor 1000 kilometer fietsen op vier dagen. Nu trommelt hij in Hoegaarden iedereen op om mee actie te voeren tegen kanker door deel te nemen aan deze wandeling.

Wandelen tegen kanker

Men kan kiezen tussen een kleine gezinswandeling of een stevige tocht. Voor zowel groot als klein wordt een leuke tocht uitgestippeld.

Nadien kan men nog in het parochiecentrum nagenieten met andere sportievelingen bij een lekkere warme choco, een frisse pint van de tap of een pannenkoek. En dit alles ten voordele van Kom op tegen Kanker. Kanker is soms akelig dichtbij en kan en heel wat teweegbrengen. Door onderzoek te steunen worden in de toekomst hopelijk heel wat mensen gespaard van een vreselijke ervaring.

Bij de wandeling van zondag 11 februari heeft men de keuze tussen een wandeling van 4 kilometer, kindvriendelijk en buggyproof, ofwel 10 kilometer de velden in . Men kan ook beide routes combineren en 14 kilometer afleggen. Betaling is een vrije gift. Het vertrek van de wandeling en ook de aankomst liggen aan het parochiecentrum, Tiensestraat 54. Vertrekken doet men tussen 8.30 uur en 13.30 uur. – HCH

Meer info op deze website of op deze facebookpagina.