Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

VRIJDAGMARKT VERHUIST NAAR KAZERNE DOOR VLAANDEREN MUZIEKLAND

TIENEN – De vrijdagmarkt wordt op 25 augustus verplaatst naar het Sint-Jorisplein, beter gekend als de kazerne. Dit alles heeft te maken met de organisatie van Vlaanderen Muziekland.

 

Voor de organisatie van Vlaanderen Muziekland is de Grote Markt parkeer- en verkeersvrij op donderdag 24 augustus ‘23 van 17 tot 24 uur. Tussen de Gilainstraat en Academiestraat geldt eenrichtingsverkeer.

Vrijdagmarkt © stad Tienen

Beleef tijdens Vlaanderen Muziekland het ultieme vakantiegevoel met de grootste artiesten en de mooiste zomerhits. Op donderdag 24 augustus vanaf 19 uur warmt Dimitri d’Anvers ieders dansbenen op om het feest vanaf 20.30 uur echt te laten losbarsten met een sterke line-up van Vlaamse topartiesten.

Naast presentatoren Katje Retsin en Sverre Denis zijn ook Vlaamse toppers MAKSIM, Willy Sommers, The Dinky Toys, De Romeo’s en Sasha Rosen, Celien Hermans, Loredana & 2 Fabiola, Sylver en Laura Lynn van de partij. DJ Dimitri d’Anvers verzorgt het voorprogramma en The Starlings en Stan Van Samang sluiten de avond in glans af.

Meezingen en -dansen op Vlaanderen Muziekland Tienen vanuit de huiskamer kan via Pickx+ op donderdag 31 augustus 2023 vanaf 21u15, met heruitzendingen op zondag om 12u en 22u15 en dinsdag omstreeks 18 uur. – HCH