Ga naar de inhoud

VOOR AL WIE HULP NODIG HEEFT OP DE COMPUTER: ELKE DONDERDAG  IN DE BIB

HOEGAARDEN – Voor wie een laptop nodig heeft, hulp kan gebruiken met online administratie of gewoon digitaal handiger wil zijn, openen verschillende digibanken in Vlaanderen. Vanaf donderdag 7 maart kan je ook terecht in het digipunt in de bibliotheek in Hoegaarden, in de Tiensestraat waar digihelpers hulp bieden op maat en op het tempo van de vraagsteller. Ook voor de inschrijvingen in het Centraal Inschrijvingsregister (CIR) en de aanmeldingen van kinderen voor schoolinschrijvingen kunnen de digihelpers helpen. 

Leren werken op computer

Administratie in orde brengen, met de computer je CV maken, videobellen met de smarthpone, e-mails lezen en versturen, online premies aanvragen, abonnementen aanvragen of opzeggen, het kan allemaal. Elke donderdag is er een digihelper aanwezig tussen 14 en 17 uur. Je hoeft geen afspraak te maken en de hulp is gratis.Het digipunt kan openen dankzij de medewerking van de digibuddy’s van het project Up-to-date.

Meer info hier of via info@digibank-digitaal.be en 0490 42 78 40. Het project DiGiTAAL is een samenwerking tussen ILV Zuidoost Hageland, Link in de Kabel vzw en IN-Z vzw samen met de partners Circular Brussels, Kringwinkel Hageland en SAAMO Vlaams-Brabant. – HCH