Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

VOL HUIS VOOR DE MOUTGAARDSE BIERFEESTEN

OUTGAARDEN – De pastorietuin in Outgaarden liep helemaal vol voor de Moutgaardse Bierfeesten, een organisatie van het Moutgaarden Brewing Team en het dorpscomité. “Onze bierfeesten zitten duidelijk in de lift, want het is hier vandaag full house”, aldus Yves Willems die ook zijn naaste medewerkers dankte, o.a. Kris Hendrickx, zijn moeder en Geert Clement die aan de basis van het brouwen lag.

Er was een officieel moment met ‘In the Air tonight’. Zo stegen er enkele ballonnen op die in de spotlight werden gebracht.

Kris en Yves mee op het podium met de coverband

IN THE AIR

Vanuit de kerktoren van de Sint-Niklaaskerk kwam ook de vlag met logo van Moutgaarden naar de ‘festivalweide’ gevlogen. Jammer genoeg slaagden de spots er niet in om die constant in beeld te brengen.

“Bier in combinatie met covergroepen en plaatselijk talent als Gert Depré, Sarah Verdeyen, Luc Vandeplas, Erwin Lefevre en Walter Ginckels, dat is het recept van onze bierfeesten. Hier kwamen zeker 500 mensen naartoe. Daarvoor konden we rekenen op 50 medewerkers. Ook de Klup deed mee en drie lokale bands”, aldus Yves Willems. – HCH

Veel volk op de bierfeesten