Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

VOKA ZOEKT OPVOLGER VOOR TIENSE SUIKER ALS GANGMAKER 2024 VOOR VLAAMS – BRABANT

REGIO  / TIENEN- Voor het eerst reikte Voka-KvK Vlaams-Brabant dit jaar de Voka Ondernemingsprijs Gangmaker uit tijdens haar nieuwjaarsrecepties aan een bedrijf per regio. Ijsfabriek Strombeek werd de winnaar voor de regio Noord-Rand, Brouwerij Lindemans voor de regio West-Brabant, Scott Sportech Benelux voor Groot-Leuven en Tiense Suiker voor regio Hageland. Daarna hoorden in mei op de eerste Nacht van de Gangmaker 2023 in de Plantentuin van Meise de meer dan 500 aanwezige ondernemers de naam van de eerste Gangmaker van Voka-KvK Vlaams-Brabant: Tiense Suikerraffinaderij. De prijs betekende veel voor hen.

Tiense Suiker werd Gangmaker 2023 © Voka

Vanaf nu kunnen ondernemers zichzelf – of anderen – nomineren voor de nieuwe editie van de Voka Ondernemingsprijs Gangmaker. Innovatie, duurzaamheid, ambassadeurschap voor de regio: Vlaams-Brabantse bedrijven die aan deze drie kenmerken voldoen, maken kans om Tiense Suikerraffinaderij op te volgen als Gangmaker. De inschrijvingen zijn open.

Tijdens de vier nieuwjaarsrecepties van Voka-KvK Vlaams-Brabant op 16 januari in Grimbergen (Hi! Site), 28 januari in Scherpenheuvel, 23 januari in Leuven (Studio Manhattan) en 25 januari in Ternat (Hof te Vitseroel) januari, worden de winnaars van de Voka Ondernemingsprijs 2024 Gangmaker voor de regio bekend gemaakt. De verschillende regio’s zijn Hageland, Groot-Leuven, Noord-Rand en West-Brabant. Later in het jaar wordt uit deze vier winnaars een hoofdwinnaar gekozen, die zich een jaar lang Gangmaker Voka-KvK Vlaams-Brabant mag noemen, en dus opvolger van Tiense Suiker. – HCH