Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

VLAMMENDE REPORTERS IN DE KLUP: BIJ STUBRU EN MNM VOOR WARMSTE WEEK

HOEGAARDEN – Zoals geweten doet jeugdhuis de Klup mee aan de Warmste Week. Er werd een actie gestart rond breiwerkjes. De Vlammende Reporters kwam een kijkje nemen in de Klup en genoten van een glas Hoegaards van het vat. Er doen in Vlaanderen en Brussel twee teams de ronde van alle Warmste Week acties: Team Manu en Team Pien. In de Klup was Team Manu aanwezig., met Manu Van Acker, ondertussen wereldberoemd in Hoegaarden sinds zijn finale tegen Maureen Vanherberghen in de Slimste Mens ter Wereld, vorige maandag.

De hele groep ging op de foto met Manu

Manu en zijn team gaven uitleg over hun aanwezigheid in de Klup: “Wij zijn een gezamenlijk team van StuBru en MNM. We gaan rond in de 319 gemeenten in Vlaanderen en Brussel, waar we alle acties bezoeken. “

“Zo zien we wat er leeft in Vlaanderen. We hebben uiteraard nog heel wat gemeenten te doen, maar we kunnen nu al zeggen dat we Limburg afgevinkt hebben”, aldus Manu, die rechtstreeks verslag uitbracht van zijn bezoek aan de Klup, eerst op StuBru dan op MNM.

Lees verder onder de foto’s

Manu paste heel wat breiwerkjes
Manu Van Acker tijdens zijn commentaar hier op StuBru

ACTIE IN LOKALE WINKELS

Vanaf de Warmste Week wordt alles gezamenlijk uitgezonden, zowel op Stubru als MNM, maar ook op VRT1, VRT Canvas, Ketnet en VRT Max. “Het was hier zeer gezellig in het jeugdhuis, waar alle generaties welkom zijn. Hier worden heel wat breiwerkjes verkocht. En omdat we in Hoegaarden zijn drinken we uiteraard een Hoegaarden van ‘t vat”, aldus Manu, die achteraf een kijkje ging nemen bij de breiwerkjes, en zich even omzwachtelde met een aantal sjaals en ander moois.

Lees verder onder de foto’s

Bij de Klup inspecteren ze ook hun breiwerkjes
Vlammende reporters aan tafel

Uiteraard was er ook tijd om op de foto te gaan met de aanwezigen. Voorzitter Katrien Vits die al eerder geïnterviewd werd door StuBru, gaf ons uitleg bij deze actie: “ We hebben aan alle Hoegaardiers gevraagd breiwerkjes voor ons te maken, die we nu gaan verkopen in de lokale winkels als de Okay, Carrefour, bakker Sven en uiteraard ook in het jeugdhuis.  Op dit ogenblik hebben we al 600 euro ingezameld sinds we de aftrap gaven tijdens onze Après Ski party”, vertelde Katrien. – HCH