Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

VIER SCHOLEN OP ZOEK NAAR TURNMATERIAAL NA BRAND SPORTHAL 

HOEGAARDEN – Einde juni brandde de sporthal van Hoegaarden volledig uit. Niet alleen het materiaal van de sportverenigingen en jeugdhuis de Klup ging volledig in vlammen op, maar ook het turnmateriaal van de scholen. Want de scholen waren de grootste gebruiker van de sporthal. Deze zal daarom ongeveer op dezelfde locatie weer opgebouwd zitten, omdat hij vlakbij de vier scholen ligt.

Behalve hun sportlocatie zijn de vier scholen namelijk SLO Mariadal Hoegaarden, Tienerschool De Pass Mariadal Hoegaarden, VBS Mariadal Hoegaarden en GBS Hoegaarden met de sites Doelstraat en de Polder, ook al hun materiaal kwijt.

Alles brandde volledig uit

De scholen zoeken sponsors die hen financieel willen steunen om al het nodige sportmateriaal opnieuw aan te kopen. Je kan een financiële bijdrage storten op rekening “BE21 7340 2353 1603” met vermelding “sponsoring scholen Hoegaarden” of sportmateriaal sponsoren. De lijst van prioritair sportmateriaal en indien gewenst een fiscaal attest kan u steeds verkrijgen via erika.tritsmans@gbshoegaarden.be – HCH