Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

VERKEERSMAATREGELEN VOOR FEESTWEEKEND IN KUMTICH

KUMTICH -Voor de organisatie van een wielerwedstrijd door Kumtich geldt op vrijdag 17 mei  van 17.30 uur tot 21.00 uur eenrichtingsverkeer in de Sint-Barbarastraat vanaf het kruispunt met de Hoxemsesteenweg tot en in de richting van het kruispunt met de Tassinstraat. Het gaat om de doortocht van de Grote Prijs Rik Meeus uit Meldert. Ook tijdens het feestweekend van 18 tot 20 mei zijn er speciale maatregelen getroffen.

De Sint-Barabarastraat © Google Maps

Op vrijdag 17 mei van 15 uur tot 22 uur is er ook een stilstaan- en parkeerverbod van toepassing een aantal straten van het wedstrijdparcours:  de Oorbeeksesteenweg: voor het gedeelte vanaf het grondgebied Hoegaarden tot het kruispunt met de Sint-Jorisstraat, de Sint-Jorisstraat vanaf het kruispunt met de Oorbeeksesteenweg tot aan de Maalderijweg,  de Maalderijweg vanaf de Sint-Jorisstraat tot het kruispunt met de Sint-Barbarastraat, de Sint-Barbarastraat vanaf het kruispunt met de Maalderijweg tot het kruispunt met de Tassinstraat en de  Tassinstraat vanaf het kruispunt met de Sint-Barbarastraat tot het grondgebied Boutersem.

Tijdens het Kumtichs feestweekend is er vanaf zaterdag 18 mei om 09 uur tot maandag 20 mei  om 4 uur in de Sint Barbarastraat eenrichtingsverkeer, tussen de kruispunten met de Groenhofstraat en de Alpenstraat. Verkeer is mogelijk van de Groenhofstraat richting de Alpenstraat. – HCH