Ga naar de inhoud

VERKEERSMAATREGELEN DOOR RONDE VAN VLAAMS – BRABANT

TIENEN / GOETSENHOVEN / HAKENDOVER – Op donderdag 27 juli vindt de Stadsprijs van de Ronde van Vlaams-Brabant plaats. Van 10 uur tot 17 uur zijn extra verkeersmaatregelen van kracht. Op vrijdag 28 juli vindt de derde rit van de Ronde van Vlaams-Brabant plaats. Van 10.30 uur tot 17 uur zijn er ook extra verkeersmaatregelen.

Hier onder een overzicht van de maatregelen.

Wielrenners hier in centrum Tienen

Op 27 juli geldt in de straten van het wedstrijdparcours  een parkeer- en stilstaanverbod: Sint-Laurentiusstraat, Goetsenhovenplein, Dreefstraat, Tiensebaan (tussen Dreefstraat en Hannuitsesteenweg), Oude Weg, Wulmersumsesteenweg (tussen Oude Weg tot Ranshovenstraat), Ranshovenstraat, Houbaertstraat, Kraaiweg (tussen Houbaertstraat en Keienpoelweg), Keienpoelweg, Eliksemstraat (tussen Keienpoelweg en Brouwerijstraat), Ezemaalstraat, Wulmersumsesteenweg (tussen Ezemaalstraat en Meerstraat), Meerstraat. Op het hele parcours (met uitzondering van de Hannuitsesteenweg) geldt eenrichtingsverkeer in de richting van de wielerwedstrijd van 12.00 tot 17.00 uur.

Op vrijdag 28 juli zijn de volgende verkeersmaatregelen van kracht. In de straten van het wedstrijdparcours geldt een parkeer- en stilstaanverbod: Oude Heerweg, Putstraat, Processieweg (tussen Putstraat en Houbaertstraat), Kraaiweg (tussen Houbaertstraat en Keienpoelweg), Keienpoelweg, Eliksemstraat (tussen Keienpoelweg en Brouwerijstraat), Ezemaalstraat, Wulmersumsesteenweg (tussen Ezemaalstraat en Meerstraat), Meerstraat, Oude weg, Wulmersumsesteenweg (tussen Oude weg tot Ranshovenstraat), Ranshovenstraat, Houbaertstraat (tussen Ranshovenstraat en Bosveldstraat), Bosveldstraat, Van Audenhovestraat, Wulmersumsesteenweg (tussen Van Audenhovestraat en Vluchtweg), Vluchtweg, Vliegpleinweg, Eigenmortel. Op het hele parcours geldt eenrichtingsverkeer in de richting van de wielerwedstrijd van 12 tot 17 uur, met uitzondering van de Hannuitsesteenweg. – HCH

 

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email