Ga naar de inhoud

VERKEER IN TIENEN : BROEKSTRAAT EVEN AFGESLOTEN

TIENEN  / HAKENDOVER– Opgelet wie maandag door Tienen centrum rijdt. Op maandag 30 oktober van 13 tot 16 uur wordt de Broekstraat ter hoogte van huisnummer 16 afgesloten voor een verhuis. Hierdoor wordt de Peperstraat doodlopend. Op de Wolmarkt wordt de rijrichting omgekeerd zodat het verkeer komende van de Minderbroedersstraat weg kan via de Veemarkt. Voor plaatselijk verkeer geldt tweerichtingsverkeer in de Broekstraat en Peperstraat.

De Broekstraat © Google Maps

Van maandag 30 oktober tot en met zondag 5 november wordt de Ijzerenwegstraat afgesloten voor het uitvoeren van nutswerken. Er wordt een omleiding voorzien via de Westelijke Ring –Zuidelijke Ring – Invalsweg. De rijrichting op de Astridvest wordt vanaf de Broekstraat omgekeerd in de richting van de Leuvensestraat.

BIETENTOCHT

In Hakendover worden heel wat straten afgesloten voor de bietentocht. Van zaterdag 28 oktober om 14 uur tot zondag 29 oktober om 04 uur worden in Hakendover heel wat straten afgesloten voor de organisatie van de Bietentocht. Plaatselijk verkeer is wel toegestaan. – HCH