Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

VAN DE BARRAVEL NAAR DE PLÈK: EERST BARBECUE DAN AMBIANCE

HOEGAARDEN – Barravel, de zomerbar aan het Rave-fietspad pakt uit met barbecue op donderdagen 3, 10, 17 en 24 augustus. “Bij Barravel hebben we het idee om eerst een fondke te leggen alvorens samen naar de Plèk te trekken voor muziek en ambiance”, zegt Jeroen Andries.

“Op onze  BBQs bieden we voor ieder wat wils. We gaan voor een gezellige avond, lekkere BBQ voor zowel vleeseters als veggies.  Aan de kindjes wordt uiteraard gedacht en een all you can eat pastabar er bovenop. Je kan natuurlijk al voor de BBQ start een lekkere mocktail of cocktail drinken, dan gaat de avond al klinkend van start”, vervolgt Jeroen.

© Barravel

We kiezen bewust donderdagen in augustus want er is toch wel wat going on in Hoegaarden dan dus kom eerst genieten samen van een BBQ en daarna gaan we naar de plèk, waar op al die donderdagen ‘Plèkmuziek’ wordt georganiseerd. Om 17.30 uur wordt telkens gestart met  Apéro, om 18.30 uur volgt de barbecue en om 20.30 uur is er een afsluitdrankje gevolgd door een avondwandeling naar de Plèk. Inschrijven kan hier. – HCH

 

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email