Ga naar de inhoud

ULTIEME SPORTDAG IN PARK VAN HOEGAARDEN

HOEGAARDEN – Zaterdag 9 september is de ultieme sportdag voor Hoegaarden. Drie sportverenigingen slaan de handen in mekaar met als doel: krijg Hoegaarden in beweging. Van 14 uur tot 16 uur geniet je van een les pilates, bootcamp en powerdance. Met een doorschuifsysteem ontdek je een greep uit het aanbod van deze drie toppers. De activiteit is gratis, maar men moet wel inschrijven. Dit allemaal in het Park of de Tuinen van Hoegaarden.

Powerdance bij Fit à la Kat

PILATES

Pilates@Murielle met Murielle Puttemans: “ Onze coaches en de Pilatesoefeningen gaan jou helpen om vertrouwen te krijgen in je lichaam. Door de oefeningen word je leniger, sterker en krijg je meer zelfvertrouwen. Je leert wat je lichaam kan en meestal is dat veel meer dan je zelf denkt. Je buik wordt strakker en je manier van bewegen wordt dynamischer. Heb je rugklachten? Dan ga je zeker verbetering voelen. Ook andere klachten, burnout, depressie, enz verbeteren door regelmatig les te volgen.”

BOOTCAMP HEROES

Bootcamp Heroes met Dries Benoit: “Ons bootcamp biedt een algemene kracht- en conditietraining aan in groep. Ik maak hierbij gebruik van verschillende materialen. Klinkt wat saai hé? Bootcamp Heroes houdt, net als jij, niet van saaie dingen daarom is de training fun en toegankelijk voor iedereen. Doordat ik steeds een specifieke training creëer voor elke training maak ik de bootcamp toegankelijk voor iedereen.”

FIT À LA KAT

Fit à la Kat met Katrien Vits: “Wij bieden dansworkouts voor volwassenen. Een combinatie van powerdance met krachtoefeningen op ieders niveau. No pressure, just fun Elke maand wordt de workout in een nieuw thema gegoten en verandert het aanbod en de muziek. Het doel is eenvoudig: have fun! Feel good music, great vibes, cosy setting. What do you need more?”.

Deze activiteit is volledig gratis en vindt plaats in het Park van Hoegaarden. Inschrijven is verplicht en kan via  dries@fitandhealthcoaching.be  – HCH