Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

UITKIJKEN VOOR VERKEERSMAATREGELEN IN TIENEN

TIENEN –De komende week worden er in Tienen om diverse redenen heel wat straten afgesloten. Zo wordt voor de organisatie van Strapdag de Ooievaarstraat tussen de Veldbornstraat en de  Academiestraat op vrijdag 22 september  van 7.30 tot 16 uur afgesloten.

Vianderstraat: Voor de organisatie van een straatfeest wordt de Vianderstraat tussen de Bronstraat en de Breynissemberg op zaterdag 23 september van 15 tot 21 uur afgesloten.

De Wulmersumsesteenweg aan de spoorlijn © Google Maps

Oeleboelefuif:  Voor de organisatie van de Oeleboelefuif in Vissenaken wordt de Kronkelweg van zaterdag 23 september om 20 uur tot en met zondag 24 september  om 6 uur afgesloten. In de Kumtichstraat tussen de Aarschotsesteenweg en de Sint-Pietersstraat wordt er eenrichtingsverkeer ingesteld in de richting van de Aarschotsesteenweg. Er wordt een omleiding voorzien via de Sint[1]Pietersstraat.

Fabiolapark:  Op woensdag 27 september van 6 tot 13 uur wordt het Fabiolapark afgesloten voor de organisatie van een stratenloop.

Wulmersumsesteenweg:  Op donderdag 28 september  van 8 tot 16 uur wordt de Wulmersumsesteenweg afgesloten  tussen het kruispunt met de spoorweg en de Houbaertstraat voor het uitvoeren van werken ter hoogte  van huisnummer 411. Er wordt een omleiding voorzien in beide richtingen via de Oostelijke Ring – Zuidelijke Ring – Hannuitsesteenweg – Meerstraat – Wulmersumsesteenweg. – HCH