Ga naar de inhoud

TWEEDE EDITIE CONCERT NIGHT IN DE KLUP

HOEGAARDEN – Op zaterdag 13 april vanaf 20 uur is er in jeugdhuis de Klup, aan de Tiensestraat 43, naast de sporthal, de tweede editie van de Concert Night. In de Line Up, The Daisies, 2Generation en The Advantage. De toegang bedraagt 6 euro in voorverkoop en 8 euro aan de kassa.

The Daisies waren voor het eerst gast op Suikerrock.. Noor Vanhoutte en Fien Kestens zijn al van jongs af aan gebeten door de muziekwereld waardoor ze samen een bandje opgericht hebben.  Ze brengen covers van hedendaagse, 90s, 80s, … muziek. Kortom… voor ieder wat wils.

Sarah Verdeyen met 2Generation

Sarah Verdeyen nam vorig jaar iedereen op de dansvloer mee met haar groepje Crony&Chum, samen met haar broer. Dit jaar ontvangt de Klup haar met een andere band: 2Generation. Ook hier is het onmogelijk om de benen stil te laten staan. Een Rock Cover Band met ongelofelijk veel fun op en achter het podium.

THE ADVANTAGE stond vorig jaar ook op de eerste editie en sloot af met een knaller van formaat. The Advantage is een zevenkoppige coverband uit het Tiense die werd opgericht in 2010 als gelegenheidsband. Door het aantrekken van een aantal ervaren muzikanten is de band stilaan uitgegroeid tot een pretentieloze maar oerdegelijke rock-band die op bedrijfsfeesten, privéfeesten, maar ook op festivals zorgt voor gegarandeerde ambiance. Ze brengen een unieke mix van rock en pop uit de voorbije 50 jaar, steeds met eigen touch. – HCH