Ga naar de inhoud

TWEE NIEUWE PODIA VOOR SUIKERROCK: THE CUBE EN THE PALACE

TIENEN –  De affiche van de Mainstage van Sukerrock was al een poosje af, maar nu zijn er nog twee nieuwe podia in het leven geroepen: The Cube en The Palace. Tijdens de pauzes van het hoofdpodium zullen er op beide podia live optredens plaatsvinden. Na de headliner van het hoofdpodium kunnen feestbeesten nog verder los gaan op The Cube’s afterparty, waar elke avond een dj-act zorgt voor de nodige beats. Op beide podia is er ook ruimte voor opkomend talent, dat gekozen wordt via een wedstrijd op vi.be. 

Een randpodium vorig jaar

The Cube, naar het beroemde suikerklontje van Tienen  is een openluchtpodium, waar elektronische acts het mooie weer zullen maken, en elke avond een dj-act zorgt voor een knallende afterparty. De eerste namen voor The Cube op vrijdag 4 augustus zijn rapsensatie en zwaargewicht Dikke, en de Koning van het Waasland K1D. Op zondagavond nemen Viktor & Kobe het over na de show van Regi Live op het hoofdpodium.

The Palace brengt live bands in een intiemere setting: een nostalgische spiegeltent. De acts zijn echter alles behalve nostalgisch. Zo zijn er de “Nieuwe Lichting” winnaars van vorig- en dit jaar: Mayorga en ILA. Verder nog de wederopstanding van singer-songwriter Milo Meskens, #LikeMe ster Maksim en popsensatie OSKI.

Op The Palace en The Cube is er ook plaats voor opkomend talent. Inschrijven hiervoor doe je via het VI.BE platform. Voor The Cube gaat Suikerock op zoek naar elektronische en hip-hop acts  en voor The Palace zoeken ze live bands of artiesten. Deelnemen kan t/m 30 juni, en de winnaars worden op 7 juli bekend gemaakt. – HCH

PROGRAMMA

Vrijdag 4 augustus

Mainstage:  Sophie Straat, Merol, Goldband, Coely, Bazart, Sean Paul. The Palace: Oski, Mayoprga. The Cube: Kid, Dikke.

Zaterdag 5 augustus

Mainstage: Berre, Jack Vamp& The Castle Of Creep, High Hi, The Haunted Youth, Goose, Arsenal, Franz Ferdinand, Bastille. The Palace: Milo Meskens, Ila.

Zondag 6 augustus

Mainstage: Cleymans & Van Geel,  Camille, Meau, Metejoor, Bart Peeters & De Ideale Mannen, Regi Live. The Palace: Maksim. The Cube: Viktor & Kobe.

Tickets

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email
Tags: