Ga naar de inhoud

TOTALE WAANZIN KLAAR VOOR DRIE DAGEN DOLLE PRET

HOEGAARDEN – De Totale Waanzin het het Armistis Theatergezelschap zijn klaar voor drie dagen volle pret in het Paenhuys, op donderdag -, vrijdag – en zaterdagavond. De drie voorstellingen zijn volledig uitverkocht. Voor wie er niet bijgeraakte: op tijd zijn volgend jaar. En wie er wel bij is kan hier alvast de Hoegaardse hymne ‘Land van beuj èn biejete’ oefenen, waar de Totale Waanzin steevast elk optreden mee afsluit. En je kunt ook de film van ‘Giejen boerkes in Ogere’ bekijken, ook één van de afsluiters.

De Totale Waanzin viert de 30ste’  verjaardag en dat is meteen de titel van den Armistis 2023. In totaal brengt de Waanzin 20 van hun liedjes in het dialect, met toch heel wat verrassende nummers bij. Uiteraard wordt er in Hoegaarden over bier gezongen, dorpsfiguren en plaatselijke toestanden. Vanzelfsprekend mag ook de protestsong ‘We wille ni bé Téene’ niet ontbreken.

Er treden vijf gasten op, namelijk Ludo Vanmol, Christian Hennuy, Walter sax,  Fred Depré en Jan Vanparijs. Opgemerkte gasten zijn zeker ook de Tiense Straatmuzikanten met Herman, Dirk en Dennis. Er worden  9 filmpjes vertoond, opgenomen door het Armistis Theater Gezelschap, en er worden nog 7 live sketches gebracht. Dit alles zorgt samen voor een onvergetelijke ambiance. – HCH