Ga naar de inhoud

TOM SOETAERS WORDT WEER T1 VAN SC OUT- HOEGAARDEN

HOEGAARDEN –  Coach Björn Van Passel, nog maar één maand aan de slag als T1 bij SCOH, gaf aan dat hij omwille van een veranderde professionele situatie, de combinatie met het trainerschap in Hoegaarden niet langer kon maken. Ex Rode DuivelTom Soetaers neemt per direct over.

Ook T2 Nico verbonden aan zijn broer verlaat de club.  SCOH diende dus snel een nieuwe technische staf aan te stellen en kwam automatisch terecht bij een oude bekende: Tom Soetaers. Tom, die er een sabbatjaar op zitten heeft, gaf aan terug klaar te zijn. Het team is sinds zijn laatste seizoen ook enorm gewijzigd.

Tom Soetaers © SCOH

Soetaers begint dus aan zijn derde ambtstermijn bij de Brouwers, kent de club door en door, heeft ervaring in eerste en zal uiteraard de tijd krijgen het team naar zijn hand te zetten.  Wie zijn assistent wordt, is nog niet duidelijk.

EX Rode Duivel Tom Soetaers heeft er een carrière opzitten bij SC Anderlecht, Roda JC, Ajax, Racing Genk en KV Mechelen.  Sinds 2015 was hij al actief bij SCOH,als speler en daarna als trainer. In december 2021 gaf hij al aan, aan het einde van dat seizoen te stoppen als trainer. Maar nu is hij dus terug. – HCH