Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

TIENSE SUIKER EN SUIKERROCK: EEN GEDROOMD HUWELIJK

TIENEN – Voor het tweede jaar op rij palmt het zoetste festival van het jaar het Bietenplein in. Op zaterdag en zondag kan eenieder nog genieten van Suikerrock.  Een nieuwigheid dit jaar? De speelse links naar het bekende suikermerk! En wie weet kan de verzamelaar nog in de winkel een speciale editie van de Suikerrockverpakking vastkrijgen.

 

Suikerrock betovert dit weekend zijn bezoekers op het uitgestrekte bietenplein van de Tiense Suikerraffinaderij, waar festivalgangers een uniek uitzicht hebben op de indrukwekkende fabriek. Na 3 decennia op de Grote Markt, zijn Suikerrock en Tiense Suiker sinds vorig jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De speciale Suikerockverpakking @ Suikerrock

Toch zijn er in 2023 extra ludieke verwijzingen naar Tiense Suiker op het festivalterrein. Zo kreeg één van de twee nieuwe podia de naam “The Cube”, naar het bekende klontje. Hier moeten de festivalgangers zijn voor elektronische acts en knallende afterparty’s na de headliners op het hoofdpodium. Naast dit openluchtpodium staat er discobal-klontje te schitteren, waar maar liefst 1 miljoen echte klontjes in passen.

Sinds een paar maanden liggen de nieuwe Fijne Suiker verpakkingen in de winkelrekken, en dit wilde Tiense Suiker niet ongemerkt voorbij laten gaan, zelfs niet op Suikerrock. De bezoekers zullen er niet naast kunnen kijken: in het midden van het festivalterrein staat een 8 meter hoog model van het pakje. Op de nieuwe verpakkingen staat de suikerbiet centraal, als het kloppende hart van het bedrijf. – HCH

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email