Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

THE KIDS OP ROCK MELDERT

MELDERT – Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli is het Rock Meldert met als hoogtepunt op zaterdag het optreden van The Kids. Los Lagartos, een motorclub met zetel in Ransberg, met leden uit o.a. Tienen, Hoegaarden, Mol en Waregem zorgt voor het tweedaags festival in Meldert. Dit gebeurt allemaal in de omgeving van het Keulenhof in Meldert.

De muziek op Rock Meldert zal in het genre rock, blues en punkrock zijn, met op vrijdag Indie rock, toch iets voor een jonger publiek. Op zaterdag wordt om 21.30 uur het optreden van The Kids het hoogtepunt. Die zijn dan pas terug uit tournee in de USA en in Duitsland.

The Kids © The Kids

Op vrijdag 21 juli vanaf 17 uur treden achtereenvolgens Second Breakfast, The Currents, Lonewolves in Paradis en Alibi Ike op. De deuren gaan wel open om 15 uur. Op zaterdag 22 juli vanaf 13 uur zijn er optredens van DC Snakebuster &1/2 Blind Willie, Alain Louie & Les Talons Gitans, Ozgur Hazar’s Blues Syndicate, The Blues Rats, David Ronaldo & The Dice, The Kids en de Rekening. De deuren gaan open om 12 uur. Het volledige programma hier.

De opbrengst van dit festival gaat naar twee goede doelen: het Pierre Celishof in Hoegaarden en de Stichting MM Delacroix in Tienen. – HCH

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email