Ga naar de inhoud

TEKENKAMP IN DE HERFSTVAKANTIE IN ‘T PAENHUYS

HOEGAARDEN – Bij jeugdhuis ’t Paenhuys loopt een vierdaags tekenkamp met één snipperdag, in de herfstvakantie. Deze keer volledig in herfstsfeer om de kortere en koudere dagen meer licht en kleur te geven.  Denken aan een stil landschap, paddenstoelen, blaadjes of stilleven met pompoenen? Verschillende thema’s komen aan bod, en elke dag een andere tekentechniek toe om de dagelijkse portie kunst boeiend en uitdagend te houden. Verbeelding is de  grootste troef.

Bij een vorig tekenkamp in 't Paenhuys

Het tekenkamp georganiseerd door GALM vindt plaats van maandag 30 oktober tot en met 3 november, met daartussen één snipperdag op Allerheiligen. Kunstenaars van 6 tot 12 jaar zijn welkom. Inschrijving kost 45 euro voor het normale tarief, maar er is ook een sociaal tarief en plustarief voorzien.

 Voor een vlotte administratie vraagt de organisatie om bij deze ook je persoonlijke gegevens door te geven door het invulformulier hier in te vullen. Naam, geboortedatum en contactgegevens zijn een must om snel aan de slag te kunnen.

Met GALM wil jeugdhuis ’t Paenhuys iedereen de kans bieden om zichzelf verder te ontplooien. Daarom kiest ’t Paenhuys ervoor om te werken met een aangepast tarievensysteem. Bij het online inschrijven kan je dus zelf kiezen welke prijs het best bij jou past: sociaal, basis-, of plustarief. Kom je in aanmerking voor een OCMW-tarief? Geef  dan een seintje via info@paenhuys.be  of +32 494 63 01 02 – HCH