Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

STRANDFUIF MET O.A. MICHAEL AMANI, JEROEN DELODDER, USED  EN FLASHBACK FORCE KOMT ERAAN

GLABBEEK – Met de festivalzomer voor de deur tellen ze in Glabbeek vooral af naar de volgende editie van de legendarische Strandfuif, dit jaar op zaterdag 15 juli. De datum werd vervroegd omdat Suikerrock in het vaarwater van de Strandfuif kwam. De Strandfuif vindt dit jaar plaats op de oerlocatie waar het ooit begon. Vorig jaar al toverden de organisatoren de weide en het bos achter de Bunker om tot een feeërieke setting.

Door volop in te zetten op een geweldige line-up draait de voorverkoop op volle toeren. “We zijn erin geslaagd om bijna alle topacts van deze zomer op één podium te zetten.”

Joke Jacquemijn op een vroegere Strandfuif

“Zo breekt USED momenteel door over gans de wereld en is ook Nino Black iemand om in de gaten te houden. Glabbeek gaat opnieuw op de kaart gezet worden. Zo staat één van onze headliners Michael Amani geprogrammeerd om 22 uur om zeker te zijn dat de heetste nacht van het jaar meteen met een knal ingezet zal worden”, zegt Joke Jacquemijn.

Strandfuif staat erom bekend de klok rond te feesten. De start wordt gegeven om 20 uur en pas om 8 uur ’s morgens als de zon weer opkomt, eindigt het feest. Het finale sluitstuk wordt verzorgd door de crème van de Belgische DJ-wereld. Zo duikt Jeroen Deloder de late uren in met Flashback Force, een trio bestaande uit Goldfox, Michael Midnight en Wiebe van The Subs. – HCH

Info tickets