Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

START DANSEN BIJ DE KLUP : FIT À LA KAT EN GET ON UP

HOEGAARDEN/OUTGAARDEN – Dansen is altijd centraal geweest bij jeugdhuis de Klup. Denken we maar aan de talrijke dansshows, klupshows en dansoptredens, die er geweest zijn sinds 1974. Zo was er vorig jaar in de sporthal de 20ste show in de geschiedenis van het jeugdhuis. En er wordt al uitgekeken naar de 21ste dansshow op 18 november 2023. Maar ondertussen starten in het jeugdhuis de dansactiviteiten weer op.

Get On Up in actie

Op zaterdag 2 september start Fit à la Kat met een gratis Try-out. Fit à la Kat is gericht op volwassenen. Het is een aanbod van powerdance, cardio, aerobic en krachtoefeningen met als voornaamste beweegreden: plezier. De dansen worden aangepast aan ieders niveau. Elke maand verandert het thema. Men komt samen in de ChillOut in Outgaarden, op zaterdag van 10.30 uur tot 11.30 uur en op dinsdag van 20 tot 21 uur.

Dansgroep Ge ton Up wordt geleid door vier jonge enthousiaste dames die bruisen van creativiteit. Ze bieden verschillende dansstijlen aan, aan kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar. Op het programma van het najaar is er uiteraard de dansshow van zaterdag 18 november in de sporthal. De start van het dansjaar vindt plaats op  woensdag 6 september in de kleine zaal van de sporthal in Hoegaarden. Get On Up oefent elke woensdag in verschillende groepen in de kleine zaal van de sporthal: van 18 tot 19 uur de groep L1 tot L3, om 19 uur de Groep L4 tot L6, en om 20 uur de groep van het middelbaar. – HCH