Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

SEPPE VRAAGT HULP VOOR DE REALISATIE VAN ZIJN DROOM: EEN EERSTE FOTOBOEK

HOEGAARDEN – “Ik ben Seppe Vancraywinkel en mijn project “Within the bubble of Surroundings” is hier in Hoegaarden, een klein dorpje in Vlaanderen, ontstaan. Zo’n zeven jaar geleden begon ik mijn vrienden te fotograferen tijdens onze alledaagse avonturen, geïnspireerd door de natuurlijke omgeving en intimiteit die we met elkaar deelden. Dit werk is door de jaren heen uitgegroeid tot een grote collectie aan beeldmateriaal waarin je ons ziet opgroeien en volwassen worden, maar op een eigenwijze, speelse manier”, zo stelt Seppe de start van zijn fotoboek voor. Wie interesse heeft of Seppe wil steunen, kan een exemplaar bestellen, of doneren. Op die manier kan zijn boek werkelijkheid worden.

Seppe Vancraywinkel © Louka Morren

“ Mijn fotoboek ‘Within the bubble of surroundings’ is een gevoelsmatig project, dat een unieke vriendschap portretteert waarin maatschappelijke verwachtingen en polariteiten aan diggelen worden geslagen – of geknuffeld, dat ook soms.”

“Ik fotografeer alles analoog in zwart wit. Het geeft de vluchtigheid en snelheid van de momentopnames een permanentie en tijdloosheid, waardoor ze gekoesterd kunnen worden. Bovendien herbeleef en herontdek ik mijn beelden tijdens het ontwikkelen en vergroten in de donkere kamer, wat vaak voor nieuwe en interessante inzichten zorgt bij het maken van selecties. Al dit werk van de afgelopen 7 jaar wil ik nu laten samen komen in een fotoboek.”, vervolgt Seppe.

VOORSTELLING IN SEPTEMBER

“En hiervoor heb hulp nodig.  Uitgeverij The Eriskay Connection en ik zijn tot een zeer mooi boekontwerp gekomen en kunnen niet wachten om het in september met de rest van de wereld te delen. Dankzij wie bestelt of steunt  kunnen de productiekosten van het boek gedekt worden en wordt mijn droom, mijn eerste fotoboek, werkelijkheid”, besluit Seppe.

De boekpresentatie vindt plaats op 21 september in PONTI Space, Antwerpen. Wie bestelt heeft tot 14 oktober de mogelijkheid om een exemplaar op te halen, aan de Wolstraat 23 in Antwerpen. Het fotoboek “Within the bubble of Surroundings”, van Seppe Vancraywinkel, telt 144 bladzijden en wordt uitgegeven door Uitgever: The Eriskay Connection (NL)

Bekijk hier de informatie over het project.  Ook op instagram. Voor wie Seppe niet zou kennen. Hij is de zoon van Leentje Covens.- HCH

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email