Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

SECOND BREAKFAST EN VEEL AMBIANCE OP RECEPTIE DE KLUP

HOEGAARDEN – De Nieuwjaarsreceptie bij jeugdhuis de Klup is een klassieker geworden sinds er in 1990 mee gestart werd. Ditmaal was het de beurt aan Second Breakfast om op te treden. Ambiance verzekerd en achteraf bleef het maar doorgaan.

Bekijk hier de video met Second Breakfast

Voorzitter Katrien Vits gaf een verrassingsspeech.  Het is een afspraak tussen Katrien en de voorzitter van SC Out-Hoegaarden Roel Heyvaert, dat ze jaarlijks elkaars speech schrijven, waarbij alles moet rijmen. Ze moeten dat dan voorlezen bij hun respectieve vereniging, zonder dat ze weten op voorhand wat erin staat. De vorige speech die Roel afstak bij de voetbalclub was wel scherper, want dat gebeurde in de periode dat er nogal veel te doen was rond de nieuwe voetbalkantine. Maar de speech die Katrien nu voorlas, was al bij al braaf, maar toch wel grappig.

Lees verder onder de foto’s

De speech van Katrien Vits
Tijdens de receptie

Daarna kon het optreden van Second Breakfast starten, een groep uit Hoegaarden, die vroeger nog wel optrad op de Nieuwjaarsreceptie onder de naam ‘Raptors’. Na het eerste deel van de avond met receptie en gratis drinks, ging de opbrengst van de avond integraal naar Wendy Tritsmans. Koen Gillis kwam de actie toelichten “Dit jaar hebben we beslist om Wendy te steunen, die al jaar en dag met haar familie actief is in de Klup, en die nu in behandeling is tegen de ‘vieze’ ziekte. De opbrengst moet een steun zijn voor de kosten van de medische behandeling”. Er worden ook nog altijd steunkaarten verkocht, ook te verkrijgen in het jeugdhuis. – HCH