Ga naar de inhoud

SCHUIF MEE AAN DE LANGSTE EETTAFEL LANGS DE GETE

TIENEN – Aan de oevers van de Grote Gete op zaterdag 9 september van 14 tot 20 uur wordt opnieuw een lange feest- en eettafel met optredens, ambachtenmarkt en een rommelmarkt, georganiseerd, aan het Grasplein – Huidevettersstraat. Vooraf inschrijven is niet nodig. De Langste Eettafel is een initiatief van opgewekTienen, SAAMO, Alexianen Zorggroep Tienen en tal van creatieve Tienenaars. Met de steun van stad Tienen, Aquaproof, Hypermarkt Carrefour Tienen en Fruit Van Hellemont.

Vanaf 14 uur is er op het grasveld van alles te beleven: muziek met talent uit eigen streek, doorlopend rommelmarktje, demo’s van lokale creatievelingen en zo veel meer.

Een langste tafel uit het verleden © OpgewekTienen

Vanaf 17.30 uur gaat het gezelschap aan  tafel, voor een warme, lekkere gratis maaltijd. Er wordt wel aan iedereen gevraagd een dessertje mee te brengen

Bij de muziek achtereenvolgens ADHD Memphis, Mats Tuerlinckx in primetime, Kornemuze, Yoline en Marie en iCE KING. Bij de ambachten en workshops: Aloha, The Pottery House, Zingend Leren, Studio Prisca Jewelery, Conbucam, Klassiek in de Kapel, Beleefhoeve Pantouf vzw, Prana Yoga, Buurderij Tienen, Creatieve Carla, Roos, portrettekenen, pyrografie, en haken en breiden.

Bij de randanimatie de Tisted Kubbers, Getemeermin Tine, tattoos, grimeren, Tiense spellenclub Dokapi,  en The Stories of Tienen.. – HCH

Info hier of  0497 69 49 84