Ga naar de inhoud

SCHEPEN VRAAGT BEGRIP VOOR MOGELIJK LAWAAI BIJ PAENHUYS FESTIVAL

HOEGAARDEN – Dit weekend is er de 49ste editie van de Paenhuys Park Happening. Schepen voor jeugd Joris Verbaeten vraagt begrip voor mogelijke hinder.

“Als je dit weekend lawaai hoort in het dorp dan komt dat door de organisatoren van de Park Happening.. Onze jeugd heeft heel de week gewerkt aan de inkleding van het park aan ’t Paenhuys.  Een openluchtevenement brengt altijd hinder met zich mee maar weet dat al deze jeugd hun best doet om deze zoveel mogelijk te beperken. Kom eens langs om te kijken hoe het eraan toegaat op de parkhappening. Ondertussen zitten we aan de 49ste editie, dit wil zeggen dat de Hoegaardiers met recht en rede kunnen zeggen dat ze ook jong geweest zijn”, aldus Joris Verbaeten.

De organisatoren van het festival © JH 't Paenhuys

Op vrijdag 7 juli start de 49ste  editie van de Paenhuys Park Happening, om 17 uur. Het feest gaat door tot een stuk in de nacht en herneemt op zaterdag 8 juli vanaf 16 uur. Vrijdag zijn het live-optredens.  Zaterdag is het outdoor party-time met DJ’s op het programma. Op vrijdag 7 juli starten de optredens met Black Leathet Jackets, Shaka Shams, Faar,  Mystère, Wooly Whale en Kamaradio. Zaterdagavond 8 juli is er de openluchtfuif met DJ’s. Sammy, Berow, Toaster DJ Nylo, Jules X en Mister Critical staan geprogrammeerd. – HCH

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email