Ga naar de inhoud

SCHAATSEN EEN FEEST VOOR PERSONEN MET EEN BEPERKING

TIENEN / REGIO – Wintermagie is weer gestart in Tienen en loopt tot begin volgend jaar. Dit jaar organiseert de Stad Tienen samen met Toegankelijk Tienen  tijdens ‘ Wintermagie’ een gratis schaatsbeurt op de Grote Markt voor personen met een beperking. Deze zal plaats vinden  op donderdag 14 december  van 14 tot 16 uur. Voor personen met een beperking wordt het weer een feest (foto)

Vorig jaar was het een echt feest © Toegankelijk Tienen

Parkeerplaatsen worden door de Stad Tienen voorzien op de Grote Markt mits voorleggen van een parkeertoelating, aan te vragen via Toegankelijk Tienen: billen.savonet@skynet.be . Sanitaire voorzieningen zijn aanwezig nl. het openbaar toegankelijk toilet in de stadstuin of in de drankgelegenheid ‘Wilma’.

Na de schaatsbeurt biedt de stad een gratis hapje en een warm drankje( chocomelk) aan in het gezellig cafeetje ‘ Wilma’ en kunnen de deelnemers zich een beetje opwarmen. Via de programmatie “ Wintermagie “van de Stad Tienen zijn er nog 2  schaatsmomenten voorzien voor personen met een beperking: donderdag 14 december  van 16 tot 18 uur en donderdag 21 december van 16 tot 18 uur. Prijs per uur  per persoon: € 3 + 1 gratis begeleider, voor instellingen en mensen met een Europese handicapkaart. – HCH