Ga naar de inhoud

RONDE TAFEL TIENEN ZET ZICH IN VOOR GOEDE DOELEN

TIENEN – De Ronde Tafel RT21 Tienen, een toonaangevende serviceclub in de regio, heeft met trots aangekondigd dat hun recente evenement, Kids’ World, buitengewoon succesvol is geweest, resulterend in genereuze donaties aan meerdere lokale goede doelen: ‘Het Balanske’ in Tielt-Winge en Revalidatiecentrum ‘DAT Tienen’. Kids’ World, een initiatief van Ronde Tafel RT21 Tienen, heeft niet alleen bijgedragen aan het creëren van een leuke en boeiende ervaring voor jonge deelnemers, maar heeft ook aanzienlijke middelen opgebracht om het goede werk van lokale organisaties te ondersteunen.

BALANSKE EN DAT TIENEN

De Ronde Tafel bij de overhandiging

‘Het Balanske’, dat zich inzet voor de ondersteuning van personen met een beperking, en Revalidatiecentrum ‘DAT Tienen’, dat hoogwaardige revalidatiediensten aanbiedt, zijn de gelukkige ontvangers van de opbrengst. Concreet ging het hierbij om respectievelijk een heuse bolderkar twv 2.100 euro en een Schlichting test voor taalbegrip en taalproductie twv 1.600 euro.

De Ronde Tafel RT21 Tienen benadrukt het belang van maatschappelijke betrokkenheid en lokale samenwerking en is verheugd om een positieve impact te hebben op het welzijn van de gemeenschap. De serviceclub dankt alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers die hebben bijgedragen aan het succes van Kids’ World en kijkt uit naar toekomstige initiatieven om de lokale gemeenschap te ondersteunen. Het eerstvolgende is reeds de derde editie van hun “Soirée Sucrée” op zaterdag 2 maart bij GMS Mercedes-Benz Tienen, een avond vol heerlijke drankjes, hippe hapjes en dansmuziek van Tim Lights (Tomorrowland), MagiK (MNM) en DJ Jonez (Jeugdhuis BUNKER) – HCH