Ga naar de inhoud

REPAIR CAFE NU ZONDAG IN PAROCHIECENTRUM

HOEGAARDEN – In 2024 gaan de Repair Cafés gewoon verder. Op zondag 21 januari kan je opnieuw bij het Repair Café terecht voor al jouw spullen die herstelling vragen. Heeft jouw fonduestel het begeven, of die leuke broodrooster die je kreeg als cadeau hapert, of jouw kerst-buitenlampjes vielen plots uit.  Kom maar langs en noteer alvast de volgende data 18 februari en 17 maart. Het Repair Café loopt van 14 tot 17 uur in het Parochiecentrum aan de Tiensestraat.

En een hele speciale datum wordt zondag 14 april met Garageverkoop Hoegaarden en Repair café Hoegaarden in PC Hoegaarden . Je kan ook lid worden van de nieuwe facebookpagina repair café Hoegaarden.

Repair Café in PC Hoegaarden

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Het is gratis maar het biedt de gelegenheid om ter plaatse iets te nuttigen of een vrije gift te doen hiermee worden de onkosten gedekt van huur, materiaal en promotiemateriaal. In Hoegaarden is er eenmaal per maand een repaircafé. – HCH