Ga naar de inhoud

POP EXTRAVAGANZA OP SUIKERROCK 2024

TIENEN – Suikerrock 2024 knalt deze dinsdag binnen met de eerste namen voor de popdag, op vrijdag 2 augustus. Een dubbele headline bill met hitmachines Anne-Marie en Lost Frequencies.

Anne-Marie, de vocale vuurwerkpijl die Pukkelpop vorig jaar nog deed ontploffen met haar tonnen energie, positivisme en een resem hits: ‘Alarm’, ‘Friends’, ‘2002’ , ‘Unhealthy’ (haar geweldige collab met Shania Twain) en uiteraard ‘Rockabye’, het nummer van Clean Bandit waarop ze samen met Sean Paul (remember Suikerrock 2023)) schittert. Ze is ook open over haar mentaal welzijn en is daarom een rolmodel voor haar grote schare fans, waaronder ook Ed Sheeran en Marshmello.

De eerste namen van Suikerrock 2024

LOST FREQUENCIES

De popdag wordt afgesloten met een knaller van een party: Lost Frequencies, de meest gestreamde Belg ooit en wereldwijd koning van de beats. Sinds ‘Are You With Me’ in 2014 (een nr1 hit in 18 landen!) is zijn sterrenstatus alleen maar gegroeid. Hij stond op de grootste dancefestivals wereldwijd zoals Tomorrowland en Electric Daisy Carnival, maar ook op echte rockfestivals als Lollapalooza, Coachella en uiteraard Rock Werchter. Een echte cross-over artiest die als eerste Belg ooit een nr1 hit scoorde in het Verenigd Koninkrijk, en ook als allereerste Belg een nummer had met meer dan 1 miljard streams op Spotify ( ‘Where are you now’). 

Het wordt een gigantisch popfeest met Anne-Marie en Lost Frequencies op vrijdag 2 augustus, de eerste dag van Suikerrock 2024. De rest van die vrijdag affiche is trouwens ook om duimen en vingers bij af te likken. Die namen volgen snel.

Tickets voor dit niet te missen feest zijn beschikbaar vanaf woensdag 6 maart om 13 uur via deze site. – HCH