Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

PLÈKMUZIEK KOMT ERAAN: VIER DONDERDAGEN VAN OP DE KIOSK

HOEGAARDEN – In 2013 werd de eerste editie van Plèkmuziek georganiseerd door Den Venetiaen en dit is ondertussen een klassieker geworden op het Gemeenteplein of de Plèk in Hoegaarden. Op donderdagen 3, 10, 17 en 24 augustus is het weer zover. Nu donderdag vanaf 19 uur wordt de aftrap gegeven ‘Oep de Plèk’ met The man in Black en Los Kabrios.

Den Venetiaen is gelegen op het Gemeenteplein in Hoegaarden, waar ook een charmante muziekkiosk staat. Deze kiosk is de perfecte locatie voor het podium. Plèkmuziek is ontstaan door de liefde voor muziek van cafébaas Toets. Daarvoor krijgt hij de medewerking van een ploeg enthousiaste sympathisanten en de steun van het gemeentebestuur.

Tijdens Plèkmuziek vorig jaar

Grote namen uit de muziekwereld kwamen in het verleden al langs: Eric Melaerts, Boogie Boy, Filip Bollaert, Jan Desmet, Ben Crabbé, Patrick Riguelle, Bruno Deneckere, Jasper Publie & Laura Tesoro, Pascale Michiels en Kathleen Vandenhoudt, Benvis  en DC Live.

Voor de Plèkmuziek van dit jaar werd opnieuw een mooi programma samengesteld, met steeds ook Discobar Nu of Nooit. Op donderdag 3 augustus vanaf 19 uur is er The Man in Black, een Johnny Cash Tribute en Los Kabrios. Op donderdag 10 augustus is het de beurt aan The Bee Shees en DB Nu of Nooit met Discomix. Op donderdag 17 augustus komt Discobar Galaxy, met DJ Bobby Ewing, DJ Lars Capaldi & MC Sic. Er is een speciale opener met Richie 4 Fingers. Op donderdag 24 augustus komen The Skadillacs en Alain Louis & Les Talons Gitans.. Met voor en na de optredens telkens DB Nu of Nooit. De toegang is gratis. – HCH

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email