Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

PLATINA VOOR REMY EN JACQUELINE IN HOXEM : 70 JAAR GETROUWD

HOEGAARDEN /HOXEM – Jacqueline Vanlaenen en Marcel Rummens, maar iedereen zegt Remy, vierden aan de Ridderstraat hun 70STE huwelijksverjaardag. Ze wonen er nog samen met hun zoon Freddy. Het schepencollege van Hoegaarden en de hele familie was ter plaatse om het platina echtpaar te feliciteren.

Jacqueline (91j) is afkomstig van Sluizen (L’Ecluse), Remy (93j)  uit Hoxem. Na hun huwelijk hebben ze altijd in Hoxem gewoond. Ze hebben er eerst een boerderij gehad, dan werd Remy loonwerker en werkte hij in een transportbedrijf. Jacqueline was huismoeder, maar ook boerin en ze volgde de zaken op.

Remy en Jacqueline

Het echtpaar huwde in 1953, kreeg vier dochters, één zoon, 8 kleinkinderen, 7 achterkleinkinderen en 1 achter achterkleinkind. Hobby’s hebben ze niet veel meer, maar Remy kijkt graag naar sport op televisie. En de krant lezen hoort er ook bij. Remy was indertijd in Hoxem ook één van de grondleggers van de CVP. Hij werkte wel altijd achter de schermen.

Het College kwam ter plaatse en maakte aan het platina echtpaar de gelukwensen van de Koning over. Ze kregen trouwens een mooie foto in plexiglas van het paleis. Er waren uiteraard ook bloemen bij, een medaille en een premie van de gemeente. – HCH

 

Het college kwam ter plaatse
De hele familie kwam hen feliciteren

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email