Ga naar de inhoud

PETER ROBERT WINT EINDEJAARSACTIE STRAFFE STREEK

HOEGAARDEN / REGIO – Peter Robert uit Hoegaarden is de winnaar van de eindejaarsactie van Streekproducten Vlaams-Brabant. Hij had de Straffe Streek Box met het ‘gouden ticket’. En wordt zo ook het hele jaar lang ambassadeur van Straffe Streek. De vzw Streekproducten Vlaams-Brabant en de provincie Vlaams-Brabant organiseerden van december 2023 tot 15 januari hun eindejaarsactie.
​​
“Met deze actie speelden we in op de stijgende vraag naar hoeve- en streekproducten”, zegt Tom Dehaene, gedeputeerde voor streekproducten. “En ook deze actie werd een succes. Niet minder dan 390 personen kochten een Straffe Streek Box.”

De Straffe Streek prijsuitreiking © Vlaams-Brabant

De actie hield in dat men in een Straffe Streek box kon kopen bij één van de deelnemende verkooppunten en dat men daarbij een gouden ticket kreeg. Op dat ticket stond een QR-code die men kon inscannen en naar een webpagina geleid werd waar men zijn gegevens kon invullen en een schiftingsvraag moest beantwoorden.

Peter Robert ontving de winnende box als eindejaarsgeschenk van zijn werknemer, CommScope uit Lubbeek. Dat bedrijf kocht een aantal boxen aan bij Fruit Vanhellemont uit Tielt-Winge om aan zijn werknemers te geven. – HCH