Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

OVERZICHT VAN HET VOORBIJE JAAR: KRONIEK VAN HOEGAARDEN

HOEGAARDEN – De  nationale nieuwsmedia brengen momenteel een jaaroverzicht, met de verhalen die de Hoegaardiers het meest beroerden. Bij de Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert / Regio Tienen , zal het nog een weekje wachten zijn. Wij brengen immers  ‘De Kroniek van Hoegaarden, Meldert, Outgaarden en Hoxem 2023’ uit. Uiteraard kan dit nu nog niet want het jaar is nog niet afgelopen.  De Kroniek is tot op de dag van vandaag al klaar.

De Kroniek 2023 / Kaft van de papieren versie Kronieken 2018 - 2022

Deze Kroniek en ook de vorige zijn te lezen op https://degazetvanhoegaarden.be/kronieken/ . Je kunt ook gewoon naar de website gaan https://degazetvanhoegaarden.be/ en klikken op ‘Kronieken’. Wie trouwens nog op de voormalige website  www.kroniek van Hoegaarden.be  klikt, komt ook automatisch bij de Gazet van Hoegaarden uit.

Begin 2024 zal trouwens in de bibliotheek van Hoegaarden ook de ‘Kroniek van Hoegaarden, Meldert, Outgaarden en Hoxem 2018 – 2022  Recente geschiedenis van het brouwersdorp’ te vinden zijn. Het gaat om de papieren versie van de kronieken die ook online te lezen zijn. Deze papieren versie is één van de weinige bestaande exemplaren. Daarmee zijn de Kronieken in papieren versie volledig van 1900 tot 2022. – HCH