Ga naar de inhoud

OPGELET KOMEND WEEKEND IN TIENEN: HEEL WAT STRATEN AFGESLOTEN

TIENEN – Heel wat straten worden het komend weekend afgesloten in Tienen om diverse redenen.

Vogelzangstraat:  Voor de organisatie van een buurtfeest wordt de Vogelzangstraat tussen de Pollepelstraat en  Vissenakenstraat afgesloten van zaterdag 26 augustus om 05 uur tot en met zondag 27 augustus  om 02.00 uur.

Academiestraat:  Voor de organisatie van Retro(s)hop door café Baron wordt de Academiestraat tussen de  Alexianenweg en Ooievaarstraat afgesloten van zaterdag 26 augustus om 12 uur tot en met  zondag 27 augustus ’23 om 12 uur.

Boomgaardendreef en Bijendreef:  Op zondag 27 augustus ’23 van 08 tot 22 uur worden de Boomgaardendreef en Bijendreef  tussen het rondpunt met de Bronstraat en de Vianderstraat afgesloten voor de organisatie van een  straatfeest.

Dr. J. Geensstraat :  Op zondag 27 augustus ’23 van 06 tot 22 uur wordt de Dr. J. Geensstraat tussen de  Leuvensestraat en de Danebroekstraat afgesloten voor de organisatie van een straatfeest.

Beauduinstraat:  Voor het plaatsen van een vrachtwagen voor het uitvoeren van chapewerken wordt de Beauduinstraat  tussen het Kapucijnenplein en de Veemarkt afgesloten op maandag 28 augustus van 06 tot  10 uur. Er wordt een omleiding voorzien via Kapucijnenplein – Kapelstraat – Donystraat –Leopoldvest – Bergévest – Vinckenboschvest – Bostsestraat – Grote Bergstraat – Veemarkt. – HCH

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email