Ga naar de inhoud

HOEGAARDEN – “Op 19 november 2019 kregen wij te horen dat onze oudste dochter Oone leukemie had. Na een intens traject van iets meer dan twee jaar konden we het goede nieuws vieren dat Oone genezen is. Om iedereen te bedanken werd de vzw O(o)ne 4 All opgericht”, zeggen mama en papa Diede en Nisse.

“Omdat we iedereen wilden bedanken voor de fantastische zorgen, besloten we om wat goede vrienden en familie op te trommelen. Samen met hen hebben we de VZW O(o)ne 4 ALL opgericht. Ofwel One 4 ALL, waarbij ALL (Acute Lymfatische Leukemie) de soort kanker is die Oone had. Met deze VZW proberen we zoveel mogelijk geld op te halen. Alles gaat integraal naar het Leuvens kinderkankerfonds.”

“Ondertussen zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor de tweede editie van de Ergens Schijnt De Zon-fuif. Op zaterdag 15 april is iedereen welkom in ’t Paenhuys om samen met ons te vieren vanaf 21u tot in de vroege uurtjes. Ook de allerkleinsten zijn welkom van 16 tot 18 uur om in hun mooiste prinsessen- of ridderkostuum de dansbenen los te gooien. We zorgen ook voor springkastelen, een schminkstand, ballonnen, ijsjes, … En dat allemaal voor maar 2 euro per kindje”, besluit Diede. – HCH
Foto: de voorstelling van de nieuwe vzw

Foto: de voorstelling van de nieuwe vzw

© degazetvanhoegaarden.be ©Christian Hennuy

Print Friendly, PDF & Email