Ga naar de inhoud

ONTDEK DE VACATURES VAN DE STAD OP DE JOBINFOAVOND

TIENEN – Om alle projecten in goede banen te leiden, zoekt de stad Tienen nog heel wat  profielen om haar werking te versterken. Op donderdag 5 oktober ’kunnen geïnteresseerden de openstaande vacatures ontdekken tijdens de Jobinfoavond in het Vrijetijdscentrum.

Op de Jobinfoavond stelt de stad Tienen 15 vacatures voor. Er zijn jobaanbiedingen voor uiteenlopende profielen. Zo kan je er info verkrijgen voor onder meer een functie als administratief medewerker dienst burgerzaken, boekhouder, hoger redder, projectingenieur, verpleegkundige of afdelingshoofd.

De polyvalente zaal van de Kruisboog © stad Tienen

De Jobinfoavond is ook de ideale gelegenheid om meer te weten te komen over de nieuwe projecten van de stad of om toekomstige collega’s te leren kennen. Geïnteresseerden zijn welkom op donderdag 5 oktober  in het Vrijetijdscentrum. De deuren openen om 18.30 uur. Vanaf 19 uur geven burgemeester Katrien Partyka en algemeen directeur Patricia Willems toelichting bij de vacatures. Nadien is er de mogelijkheid om kennis te maken met de werking en de medewerkers van de betrokken stadsdiensten.

De Jobinfoavond van 5 oktober loopt van 18.30 uur tot 21 uur in de polyvalente theaterzaal van het  CC De Kruisboog, Sint-Jorisplein 20 in Tienen. Meer info hier. – HCH

Tags: