Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

ONTBIJT DE KLUP AF TE HALEN IN HET PAROCHIECENTRUM OP VERKIEZINGSDAG

HOEGAARDEN – Op zondag 9 juni is het niet alleen verkiezingsdag, maar ook vaderdag. Traditiegetrouw pakt jeugdhuis de Klup op vaderdag uit met een afleverontbijt of een af te halen ontbijt. Omdat op zondag 9 juni de Klup ook operationeel moet zijn voor de stemlokalen, wordt het ontbijt klaargemaakt in het PC. Wie een ontbijt wil afhalen zal dit dus ook in het PC moeten komen afhalen.

Bij corona werd ontbijt op bestelling ingevoerd, met heel wat succes. Ondertussen  in de na corona periode wordt het meestal een ontbijtbuffet op Moederdag in het jeugdhuis, en ontbijt op bestelling bij Vaderdag.

Tijdens het moederdagontbijt

Op zondag 9 juni, de dag van de verkiezingen is het Vaderdag. Jeugdhuis de Klup brengt die dag een ontbijt aan huis, een perfect Vaderdagcadeau.. Het wordt aan huis geleverd in Hoegaarden en buurgemeenten. Maar men kan er ook voor kiezen het af te halen, in het PC dus. Een ontbijt met cava kost 28 euro, zonder cava 24 euro en voor een kind 10 euro. Uiteraard met alles erop en eraan. Inschrijven hier . – HCH