Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

NIEUWJAARSRECEPTIE GEVOLGD DOOR BENEFIET IN DE KLUP

HOEGAARDEN – Op zaterdag 20 januari is er bij jeugdhuis de Klup, aan de Tiensestraat 43, naast de sporthal zeg maar,  de traditionele Nieuwjaarsreceptie. Deze start om 20 uur en traditiegetrouw is daar een optreden aangekoppeld. Dit jaar wordt er onmiddellijk na de receptie een benefiet aan gekoppeld.

De Nieuwjaarsreceptie bij de Klup start om 20 uur en tot 21.30 uur zijn de drankjes uiteraard gratis. Het wordt dolle pret die avond want er is weer een optreden aan gekoppeld, een traditie die dateert uit een ver verleden.

Een nieuwjaarsreceptie uit het verleden / steunkaartje

Ditmaal is er het optreden van ‘Second Breakfast’. De nieuwjaarsrecepties van de Klup zijn ondertussen een klassieker geworden. Gestart in 1990, kwam de receptie de toen verwaterde nieuwjaarsreveillons vervangen. De eerste jaren puur amusement en muziek, maar sinds 2001 steevast met een optreden.

VOOR WENDY

Dit jaar wordt het speciaal. Tot 21.30 uur zijn er inderdaad free drinks,  met hopelijk veel volk, dat de hele avond blijft. Vanaf 21.30 uur zijn de consumpties weer te betalen, maar de integrale opbrengst gaat naar de actie voor Wendy Tritsmans. Wendy, sinds jaar en dag een kluplid, is in behandeling voor kanker. De actie is bedoeld als steun voor de kosten van de medische behandeling. Steunkaarten worden eveneens verkocht en kosten 10 euro. Die zijn uiteraard te verkrijgen in het jeugdhuis. – HCH