Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

NIEUWE ROMAN VAN KIRSTEN DE CONINCK: HET EIND VAN HET FEEST

HOEGAARDEN – Auteur Kirsten De Coninck uit Hoegaarden kondigt met trots de release aan van haar derde roman, “Het eind van het feest.” De Coninck, bekend van haar eerdere werken “Flirten met de hemel” (2018) en “Lawine” (2019), weet opnieuw lezers te boeien met haar nieuwste verhaal, uitgegeven door Storyland uitgeverij. Kirsten De Coninck stelt haar nieuwe roman voor aan het publiek op zaterdag 29 juni om 19u30 in Bar Baron te Kessel-Lo. Deelnemen is gratis en de deuren staan open voor iedereen. Meer info hier.

DE AUTEUR

Kirsten met haar nieuw boek

Kirsten De Coninck, geboren in 1973, is een enthousiaste moeder van vier tieners en consultant bij Unicorn. Creativiteit is haar passie en al sinds de middelbare school schrijft ze poëzie en kortverhalen. “Het eind van het feest” is haar derde roman, die haar voortdurende toewijding aan het vertellen van verhalen aantoont

“Het eind van het feest” is een spannend verhaal dat je van begin tot eind in zijn greep houdt. Deze pageturner neemt je mee op de zoektocht naar Pieter, waarbij geheimen naar boven komen die de fundamenten van een gezin doet wankelen. Mis het mysterie niet en ontdek of Pieter ooit teruggevonden wordt.

ZOEKTOCHT NAAR PIETER

Wanneer Pieter dertig wordt, organiseert zijn moeder een familiefeest in Valnontey, een Italiaans bergdorp. Onderweg naar hun afspraak besluiten Pieter en zijn vriendin op te splitsen: hij gaat te voet door het nationaal park, zij gaat verder met de auto. Op het afgesproken tijdstip ontbreekt van hem elk spoor.

Hendrik belandt in Valnontey om een hoofdstuk uit zijn verleden af te sluiten. Met alleen wat vage vermoedens over hoe hij dat kan doen, trekt hij het nationaal park in. Aanvankelijk zoeken Pieters familieleden de verklaring voor zijn afwezigheid in zijn avontuurlijk karakter. Wanneer hij na een aantal dagen nog niet opdaagt, brengt dat de fundamenten van hun gezin aan het wankelen. Een jonge politieagent, die met het onderzoek naar zijn verdwijning belast wordt, keert heel wat stenen om, maar slaagt hij er ook in om Pieter terug te vinden? En wat heeft Hendrik met zijn verdwijning te maken?

Bij de boekvoorstelling op 29 juni krijgt men een inkijk achter de schermen van het boek, komt er een vleugje circusmagie door Halewijn entertainment, een virtuele tocht door het Gran Paradisopark met bergfanaat en wandelgids Dieter Dehaes en uiteraard een drankje en mogelijkheid tot aankoop en signeren van het boek.  HCH