Ga naar de inhoud

NATIONALE EN TIENSE GOLFBILJARTKAMPIOENSCHAPPEN IN ZAAL ERMELINDIS

MELDERT – In zaal Ermelindis, bij café Odette in Meldert-Hoegaarden, ook de thuishaven van Hand in Hand Meldert, loopt momenteel het nationale golfbiljartkampioenschap. Daarna volgt het Tiense kampioenschap, ingericht door VGTO.  Vroeger werd dat kampioenschap in Tienen georganiseerd, maar nu zag het verbond zich genoodzaakt naar Meldert uit te wijken. Zaal Ermelindis met de biljarts klaar voor het kampioenschap, oogt mooi.

Het nationale kampioenschap loopt van 1 tot 6 augustus. Op dinsdag 1, woensdag 2 en vrijdag 4 augustus zijn er schiftingen in verschillende reeksen, telkens vanaf 19 uur. Op donderdag 3 augustus zijn er wedstrijden duo mix tot en met de finale.

Golfbiljart in zaal Ermelindis

Op zaterdag 5 augustus vanaf 12 uur is er duo’s hoog tot en met de finale, vanaf 18 uur de duo’s laag tot de finale. Op zondag 6 augustus vanaf 12 uur zijn er de individuele finales in de verschillende reeksen.

Het Verbond der Clubs van Golfbiljart van Tienen en Omstreken (VGTO) organiseert daarna het individueel kampioenschap van Tienen in zaal Ermelindis in Meldert. Op woensdag 9 augustus vanaf 13 uur en zaterdag 12 augustus vanaf 16 uur zijn schiftingen in de verschillende reeksen. Op zondag 13 augustus is het vanaf 13 uur de beurt aan de duo’s hoog, en vanaf 19 uur aan de duo’s laag. Hier wordt telkens gespeeld tot aan de finale. Op maandag 14 augustus vanaf 14 uur is er de duo mix wedstrijd tot aan de finale en op dinsdag 15 augustus vanaf 14 uur zijn er de individuele finales in de verschillende reeksen. – HCH

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email