Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

MOUTGAARDEN BIERFEESTEN AAN DE KERK: DRINKEN, OPTREDENS EN AFTER PARTY

OUTGAARDEN – Op zaterdag 30 september zijn er de Moutgaardse Bierfeesten in de Pastorietuin aan de krk van Outgaarden, een samenwerking van het Moutgaarden Brewing Team en het Dorpscomité Outgaarden. Om 18 uur gaan de deuren open, voor een feest dat tot 2 uur ’s nachts kan duren. Wie denkt dat hij te veel zal drinken om met de wagen naar huis te gaan, kan rekenen op een pendelbusje tussen Outgaarden en Hoegaarden.

Om 19 uur is er The Lemmon Tree, om 20.45 uur In the Air Tonight, een Moutgaarden Act, om 21 uur is er de officiële opening met speech, gevolgd om 21.15 uur door de 2GeneratioN.

Bierfeesten in het verleden

Om 23 uur wordt de Hoegaardse hymne gebracht en om 23.10 uur is er The Advantage met Hoegaardse Guests. Hoegaardse gasten zijn zeker Luc Vandeplas, Gert Depré, Sarah Verdeyen, Walter Ginckels en Erwin Lefèvre.

DJ Toaster & DJ Jhono, twee gevestigde waarden in het lokale DJ -circuit,  verwelkomen met hun beats de Hoegaardse jeugd op de afterparty van de Moutgaardse Bierfeesten. Vanaf 23 uur kan men voor 5 euro de festivalweide betreden, de finale van het optreden van The Advantage meepikken en daarna onder de grote lindeboom uit de bol gaan op de draai-sets van deze twee top DJ’s . Om 2 uur ’s nachts wordt de volumeknop uitgezet.

Voor de veiligheid van de festivalbezoekers is een gratis pendelbusje ingezet tussen Hoegaarden kiosk op de Plèk en de kerk van Outgaarden, met een stopplaats aan Houthandel Vandermolen.. Het busje rijd van 18.30 uur tot 20 uur en van 0.30 uur tot 2 uur. Per rit kunnen 9 personen, chauffeur inbegrepen in het busje. – HCH

Kaarten bestellen kan via SMS of whatsapp : naar 0475 34 29 79 met naam + aantal kaartjes of hier klikken.