Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

MIN EN BOM MET 10.000 EURO STEUN VAN LIONS CLUB TIENEN: VOEDSELPAKKETTEN EN AANKOOPBONS

TIENEN – “Bezorgd om Mensen” en “Mensen in Nood”, twee  Tiense hulporganisaties, verdelen al vele jaren voedselpakketten om zo vooral oudere mensen en kinderen uit minderbedeelde gezinnen een warme eindejaarsperiode te kunnen doen beleven. Al sinds 1992 kunnen ze hierbij beroep doen op de hulp van Lions Club Tienen.

Claire Blondeau (MIN) en Mieke Pieters (BOM) bevestigen dat de huidige economische situatie de nood alleen maar heeft doen toenemen.

Na het inpakken van de pakketten bij de Lions Club

Ze zijn dan ook heel blij dat Voorzitter Herman Ulens van Lions Club Tienen en dr. Hans Jacobs, coördinator van deze actie binnen de Lions club, zich ook dit jaar, samen met alle clubleden,  met hart en ziel hebben ingezet om 340 steunpakketten en 300 aankoopbonnen met een gezamenlijke waarde van meer dan 10.000 euro ter beschikking te stellen.

Naast hun verschillende eigen fundraisingsactiviteiten konden ze hiervoor dit jaar ook grote steun ondervinden van de medewerkers van Acerta die allerlei acties ondernamen in het kader van de “warmste maand “om geld in te zamelen voor het goede doel.

De samenstelling van de pakketten, niet bederfbare etenswaren,  wordt steeds bepaald op basis van de belangrijkste behoeften van de betrokken gezinnen die jaarlijks uitkijken naar hun eindejaarspakket. – HCH