Ga naar de inhoud

MIDZOMERFEEST EN ROMMELMARKT IN PAROCHIECENTRUM

HOEGAARDEN – Het Parochiecentrum pakte voor het eerst uit met een rommelmarkt in en rond het parochiecentrum. Tegelijk werd aan Hoegaardse verenigingen de kans gegeven om zich voor te stellen. Na de rommelmarkt overdag is het op zaterdagavond 24 juni tijd om te genieten van een midzomerfeest, met muziek, zomerterras, cocktails en snacks.

Eén van de drijvende krachten achter dit Event is Carla Kayaerts: “We hebben voor de eerste maal 24 standen bijeengekregen op onze rommelmarkt. Een aantal verenigingen hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om zich voor te stellen: Feniks, Femma, Repair Café, Davidsfonds en Nerm 61.”

Heel wat standhouders stonden buiten

“Er zijn enkele standhouders uit Hoegaarden, maar de meeste kwamen van buiten de gemeente. Een aantal stonden binnen, maar ook buiten waren er heel wat. Dat blijft een gok met het weer We zochten iets ludieks om het werkjaar af te sluiten voor de vakantie en het is dit geworden. Het was de eerste rommelmarkt en we zijn er blij mee. We kunnen nu al aankondigen dat we in september weer uitpakken met een ‘Allo, Allo café’ “, besluit Carla.

Het midzomerfeest op zaterdagavond 24 juni start om 19 uur. – HCH

Heel wat standhouders stonden binnen
Feninks Hoegaarden was één van de verenigingen die zich voorstelde