Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

MAUREEN STAPT OVER VAN QMUSIC NAAR MNM

HOEGAARDEN – Maureen Vanherberghen (35j) , afkomstig uit Hoxem-Hoegaarden,  is vanaf maandag 4 september te horen op MNM radio. Ze stapt over van Qmusic, waar ze de voorbije jaren aan verschillende programma’s heeft meegewerkt, zo meldt de VRT.

Maureen zal van maandag tot en met donderdag het nieuwe namiddagblok presenteren. Van maandag tot en met donderdag zal ze te horen zijn, steeds van 13 tot 16 uur. Ze neemt de fakkel over van Astrid Demeure.

Maureen Vanherberghen

Maureen die nog steeds regelmatig naar Hoegaarden komt, maakte al naam als presentatrice, maar ook als zangeres en actrice. Ze werd bekend door haar deelname aan Idool 2011, en sinds 2013 is ze lid van de Ketnetband. Maureen speelde ook al in verschillende tv-programma’s op Ketnet en VTM.

Veel kinderen kennen haar als één van de ‘Helden’ uit de gelijknamige Ketnet-reeks. Sinds 2021 trekt ze ook als reporter op pad voor het VRT 1-programma ‘Vlaanderen vakantieland.’ Maureen was ook actief op VTM, waar ze indertijd het introliedje voor ‘Familie’ inzong, en ze treedt ook nog altijd op als politie-inspecteur in dezelfde soap. – HCH