Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

MAUREEN NU OOK IN SLIMSTE MENS TER WERELD

HOEGAARDEN – Hoewel Maureen Vanherberghen niet meer in Hoegaarden woont blijven wij haar als één van de onzen beschouwen. Weldra zal Maureen te zien zijn in de bekende quiz van Eric Van Looy ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Vanaf maandag 16 oktober loopt het programma op Play 4, elke avond van maandag tot donderdag. Wel 34 kandidaten nemen het tegen elkaar op, waarbij Maureen.

Maureen Vanherberghen (35j) , afkomstig uit Hoxem-Hoegaarden,  is sinds maandag 4 september te horen op MNM radio. Ze stapte over van Qmusic, waar ze de voorbije jaren aan verschillende programma’s heeft meegewerkt.

Maureen Vanherberghen

Maureen die nog steeds regelmatig naar Hoegaarden komt en er aan activiteiten deelneemt, maakte al naam als presentatrice, maar ook als zangeres en actrice. Ze werd bekend door haar deelname aan Idool 2011, en sinds 2013 is ze lid van de Ketnetband. Maureen speelde ook al in verschillende tv-programma’s op Ketnet en VTM.

Veel kinderen kennen haar als één van de ‘Helden’ uit de gelijknamige Ketnet-reeks. Sinds 2021 trekt ze ook als reporter op pad voor het VRT 1-programma ‘Vlaanderen vakantieland.’ Maureen was ook actief op VTM, waar ze indertijd het introliedje voor ‘Familie’ inzong, en ze trad ook nog recent op als politie-inspecteur in dezelfde soap. – HCH