Ga naar de inhoud

MATHIEU MICHEL STERKE MAN MR VOOR GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN

GELDENAKEN – In Hoegaarden hoor je nog niet veel over de gemeenteraadsverkiezingen, toch niet in het openbaar, maar in Tienen kwam toch al de nieuwe stadspartij DURF uit de bus. Logisch dat er daar al veel om te doen is na de plannen van het stadsbestuur om het centrum onbereikbaar te maken en het Toreke te verpatsen. Zo krijg je de hele sector ‘cultuur’ en ‘gezond verstand’ tegen. Maar ook in Geldenaken is men ermee bezig. Zo wordt Mathieu Michel, een ‘Selleke’, de sterke man bij de MR.

De MR sectie van Geldenaken kwam bijeen en daar werd duidelijk dat Mathieu Michel zich 100% wil inzetten voor de gemeente. Mathieu Michel is Staatssecretaris voor Digitale Agenda, Administratieve vereenvoudiging, Privacy en Regie der Gebouwen.

Mathieu Michel op een 1 mei viering in Geldenaken en op de achtergrond Georges-Louis

Hij is de jongere broer van Europees President Charles Michel, en zoon van voormalig Minister van Buitenlandse Zaken en Europees Commissaris Louis Michel: allemaal ‘Sellekes’, een familie afkomstig uit Hoegaarden.

Uiteraard was in Hoegaarden vader Louis Michel beter gekend, want deze ging nog naar school in Hoegaarden en spreekt ook nog het Hoegaards dialect. Louis Michel heft twee zonen, Charles de President van Europa en Mathieu, voorheen gedeputeerde voor Waals-Brabant, en thans Staatssecretaris in de regering. – HCH

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email