Ga naar de inhoud

MARK DERIJCK WINT DARTSTORNOOI BIJ DE KLUP

HOEGAARDEN – Dartsclub de Klup organiseerde nu al voor de vijfde maal, met groot succes, een dartstornooi in het jeugdhuis. Kevin Hadermann en Maranne Tritsmans leidden de organisatie, maar ze kregen de hulp van een aantal medewerkers. “In wezen hebben we een team van 8 mensen die hieraan meewerken”, aldus Kevin. Winnaar van het tornooi en dus van de A poule werd Mark Derijck, voor Chistophe Lissens. Christophe Cambron won de B poule. ( foto)

“In totaal hadden we 32 deelnemers aan het tornooi. Alles volzet, want we kunnen niet meer deelnemers aan met vier borden. Dan nog duurt het tornooi een vijftal uren. Er waren twee vrouwelijke deelnemers bij. Enkele anderen hadden nog last minute afgezegd”, aldus Kevin.

Op de foto vlnr: Mark Derijck, Christophe Lissens en Christophe Cambron

“Elke woensdag en vrijdagavond trainen wij hier, maar nooit competitief, we blijven gewoon vrienden onder elkaar. Het is fijn om pijltjes te gooien om de zorgen van de week wat te breken. We zijn ook blij dat we voor onze tornooien, geen competitie dus, steeds een vol huis hebben, dat alles steeds vlot verloopt en dat we positieve commentaren krijgen”, vervolgt Kevin.

Bij een Dartstornooi in de Klup zijn er steeds drie prijzen te winnen. Iedereen speelt een eerste wedstrijd tegen een tegenstander. Wie wint gaat door in de A poule, wie verliest in de B poule. Iedereen kan dus zeker twee wedstrijden spelen. Wie de tweede wedstrijd verliest ligt eruit. – HCH

In actie
Tijdens het tornooi